overzicht

Veelgestelde vragen

Organisatie

Kan ik mijn evenement promoten via Toeristisch Traaie?

Evenementen die plaatsvinden in Terheijden plaatsen we, in overleg, op de agenda van Toeristisch Traaie. Stuur ons even een mailtje met datum, tijd en locatie en een korte omschrijving van het evenement. Het is niet mogelijk foto’s en/of posters en dergelijke te plaatsen.

Kan ik deelnemen aan Toeristisch Traaie?

Elke ondernemer, stichting, vereniging of natuurlijk persoon, gevestigd is in Terheijden, die iets te bieden heeft aan toeristen, kan participant worden van Stichting Toeristisch Traaie.

Hoe kan ik deelnemen aan Toeristisch Traaie?

Download het inschrijfformulier hier. De kosten bedragen eenmalig € 10 inschrijfgeld en daarna € 25 per jaar. Extra kosten die de stichting maakt om bijvoorbeeld nieuwe participanten op te nemen op de website worden doorberekend.

Vervoer

Hoe kom ik vanaf station Breda in Terheijden?

In Terheijden zijn vier bushaltes: Hoofdstraat, Polderstraat (= centrum), Abtslaan en Koningsveld. Vanaf het station in Terheijden neemt u de bus 123 naar Terheijden. In de weekenden rijden bus 122 en bus 117 ook door Terheijden. Plan uw reis in de 9292-app.
Met de (ov)fiets bent u vanaf Station Breda in een klein halfuurtje in Terheijden.

Kan ik in Terheijden ook mijn e-bike opladen?

Bij Restaurant Ripasso, Moerdijkseweg 10, 4844PD Terheijden is een fietsoplaadpunt. De diverse verblijfsaccommodaties hebben voor hun gasten mogelijkheden voor het opladen van een e-bike. Daarnaast kan je bij diverse deelnemers je e-bike opladen, bijvoorbeeld onder het genot van een kopje koffie of een biertje.

Kan ik een fiets huren in Terheijden?

Het is helaas nog niet mogelijk in Terheijden een fiets te huren. Wel hebben verschillende accommodaties fietsen te leen of te huur. Vraag bij uw accommodatie naar de mogelijkheden die zij hebben.

Hoe kom ik met de auto in Terheijden?

Terheijden is gelegen aan de A59 tussen knooppunt Hooipolder (A27) en knooppunt Zonzeel (A16). Neem op de A59 de afslag Terheijden en volg dan de richting Breda. Terheijden heeft twee afslagen: ‘Terheijden Vaartkant’ (= centrum) en ‘Terheijden’.

Niet gevonden wat je zocht? Contacteer Toeristisch Traaie, 
wij helpen je graag verder!

Neem contact op