(0)

overzicht

Café De Zevende Hemel / Bed & Breakfast

In hartje Terheijden runnen Gerrit en Corinda van Meel een duvels gezellig (eet)café.  ‘De Zevende’ zoals het café in Terheijden wordt genoemd, is een echt café met bar en stamtafel, dat bekend staat om zijn uitstekende én betaalbare lunches en diners. Voor en achter het café zijn gezellige terrasjes. Ook is er een Bed & Breakfast.

Boven het café bevindt zich de ruime Bed & Breakfast, met eigen entree en een dakterrasje. De B&B bestaat uit twee kamers met gezamenlijke keuken, badkamer en toilet. Uiteraard maakt Corinda voor de gasten een uitgebreid ontbijt klaar, dat wordt geserveerd in het café. Aan de achterkant van Café de Zevende Hemel kunt u gratis parkeren, zowel voor de B&B als een bezoek aan het café.

In Café de Zevende Hemel is bijna alles mogelijk: feesten en beesten, krantje of tijdschrift lezen, kaarten, darten of biljarten, dansen en sjansen, pilsje pakken of koffie met gebak, high bubbles, lunchen of dineren. Daarnaast worden er vaak themafeesten georganiseerd en is er regelmatig live muziek. Kom net als menig Traaienaar feestelijke en gezellige herinneringen maken in de Zevende!

Meer weten, neem contact met ons op

Stuur e-mail 076-5932211 Bekijk website

Naar overzicht Interessant